X_d_200.png

Консультації

Якість продукції - достатньо широке поняття, яке формується з багатьох складових, визначається характеристиками саме готової продукції, та гарантує прихильність кінцевого споживача.

 

Завдання технологів нашого Інноваційного центру «Хлібний дім» - пошук шляхів покращення якості продукції: надання оперативної, кваліфікованої допомоги і консультацій, рецептур, технологічний супровід наших продуктів на вашому підприємстві, розширення асортименту та зменшення собівартості виробів, ознайомлення з новинками та інноваціями.

 

На наше переконання максимально якісного результату можна досягнути виключно спільним творчим пошуком та спільними зусиллями.

 

Ми пропонуємо кращі професійні  рішення для наших партнерів хлібопечення.

Ми працюємо для Вас.

 

  

Відповіді на свої запитання Ви зможете знайти в переліку вже опрацьованих запитів від наших клієнтів, або оперативно отримати їх в технологів «Хлібного дому»:

контактні тел.: + 38 (032) 225 53 55, 298 98 25, 298 98 40.

e-mail: baker@enzym.lviv.ua

 

 

Типові запитання:

                  Порадьте, як правильно підібрати дріжджі  для  хлібобулочних виробів в умовах малого хлібопечення?

 

                  Доброго дня! Підкажіть будь-ласка особливості  приготування  заварного  крему експрес методом.

 

                  Чому в своїх листівках ви завжди рекомендуєте використовувати кипячену воду для приготування крему?

 

                  Чому в хлібі після охолодження зявився неприємний запах?

 

                  Порадьте, будь-ласка, яким чином в умовах мініпекарні  швидко та якісно приготувати запашний житньо-пшеничний хліб?

 

                  На нашому виробництві виникла  потреба  в розширенні асортименту  продукції, які рішення порадите?

 

                  Чи можна замінити у рецептурі яйця на яєчний порошок, якщо можна то як?

 

                  Як досягнути більшого об’єму хліба?