drizhdzhi01.jpg

Дріжджі “Стандарт хлібний Ефект+15%”

1kg_Standart-effekt__1.jpgДріжджі “Стандарт хлібний Ефект+15%“ – пресовані хлібопекарські дріжджі для промислового використання, виготовлені з нового штаму дріжджів.

Завдяки ретельному підбору культури, сучасному обладнанню та технології виробництва, суворому дотриманню санітарних норм, дріжджі „Стандарт хлібний Ефект+15%” мають стабільні високі якісні показники, що не змінюються протягом терміну зберігання.

 

 

 

Якісні показники:

• підіймальна сила,хв., не більше - 34;

• кислотність, мг оцтової кислоти /на кінець строку зберігання/ - 240;

• вологість,% не більше - 68,5.

 

Строк придатності дріжджів “Стандарт хлібний Ефект +15%“ - 30 діб /за температури від 0 до 10оС/.

 

Дріжджі ”Стандарт хлібний Ефект+15%” придатні для традиційного та прискореного способу приготування тіста, для виробництва хлібобулочних виробів, різноманітних за рецептурою.

Дозування дріжджів “Стандарт хлібний Ефект+15%“ залежить від технології приготування тіста, рецептури його приготування, технічного оснащення підприємства, якості сировини та умов виробництва.

 

Рекомендовані дозування:

Спосіб приготування тіста

дозування дріжджів, %

Традиційний опарний спосіб

0,8 - 1,0

Безопарний спосіб

1,0 - 1,5

Прискорений спосіб

1,5 - 2,5

 

При умові дотримання існуючих технологічних параметрів виробництва (температур напівфабрикатів, тривалості їх бродіння, тривалості вистійки) дозування дріжджів“Стандарт хлібний Ефект +15%“ в порівнянні з традиційними львівськими дріжджами обов’язково потрібно скорочувати на 15-20%.

Для високорецептурних здобних булочних виробів : витрати дріжджів “Стандарт хлібний Ефект+15%” складають 2,5 – 3,0 % до маси борошна.

Якщо тісто готується опарним способом , для приготування опари потрібно взяти 0,8 – 1,0 % дріжджів до маси борошна , решту дріжджів внести при замісі тіста.

 

Примітки :

• при використанні покращувачів борошна дозування дріжджів зменшується .

• наведені витрати дріжджів ”Стандарт хлібний Ефект+15%” є орієнтованими на українські технології та якість сировини і можуть змінюватись в залежності від умов кожного конкретного виробництва.

 

Дріжджі "Стандарт хлібний Ефект +15%" виготовляються у фасуванні 1 кг.

 

Повернутись до асортименту