drizhdzhi03.jpg

Дріжджі “ЕКСТРА”

100+1kg_Extra.jpgДріжджі “Екстра“ – пресовані хлібопекарські дріжджі, виготовлені з нового високоактивного штаму дріжджів.

 

Завдяки ретельному підбору культури в поєднанні з сучасним обладнанням та використанням досягнень сучасної біотехнології з дотриманням належних санітарних норм, дріжджі “Екстра” мають стабільно високі якісні показники, що не змінюються протягом строку їх придатності.

 

 

Якісні показники:

• підіймальна сила, хв., не більше - 30;

• кислотність, мг оцтової кислоти /на кінець строку зберігання/ - 240;

• вологість, % не більше - 70.

 

Строк придатності дріжджів „Екстра” - 30 діб /за температури від 0 до + 100С/.

 

 Рекомендовані дозування:

Спосіб приготування тіста

дозування дріжджів, % 

Традиційний опарний спосіб

0,5 - 0,75 

Безопарний спосіб

0,8 - 1,5 

Прискорений спосіб

1,6 - 2,0 

 

Призначення:

Дріжджі ”Екстра” придатні для традиційного та прискореного способу приготування тіста, для виробництва широкого асортименту хлібобулочних, виробів, різноманітних за рецептурою.

 

За рахунок більш активного зброджування цукрів, дріжджі «Екстра» дають можливість отримати вироби більшого об’єму, пухкі та духмяні за значно коротший час.

 

Дозування дріжджів “Екстра“ залежить від технології приготування тіста, технічного оснащення хлібопекарського підприємства, якості сировини та умов виробництва.

Для високорецептурних здобних булочних виробів :

- витрати дріжджів “Екстра” складають 2,0 – 3,0 % до маси борошна. Якщо тісто готується опарним способом, для приготування опари потрібно взяти 0,5 – 0,6 % дріжджів до маси борошна, решту дріжджів внести при замісі тіста.

 

Примітки :

• при використанні покращувачів борошна дозування дріжджів зменшується;

• наведені витрати дріжджів ”Екстра” є орієнтовними і можуть змінюватись залежно від якості борошна та умов конкретного виробництва.

 

Дріжджі "Екстра" виготовляються у фасуванні:  100 гр. та  1 кг.

 

Повернутись до асортименту