drizhdzhi03.jpg

Дріжджі сухі інстантні (швидкорозчинні)

Comp_12b_1.jpg

 

 

 

Дріжджі сухі виготовлені з високоактивних штамів пресованих дріжджів, вирощених за сучасними технологічними схемами з екологічно чистої сировини, без консервантів.

 

Висушування дріжджів до вологості 4 - 5% сприяє подовженню терміну їх зберігання до 18 місяців.

 

 

 

 

Якісні показники:

• підіймальна сила, хв. до - 25;

• вологість,% не більше - 5.

 

Строк придатності дріжджів - 18 місяців /за температури від 0оС і не вище +20 оС/.

 

Рекомендовані дозування:

Спосіб приготування тіста

дозування дріжджів, % 

Традиційний опарний спосіб

0,2 - 0,4 

Безопарний спосіб

0,45 - 0,65 

Прискорений спосіб

0,7 - 1,0 

 

Призначення:
Сухі інстантні львівські дріжджі використовують на хлібозаводах та міні-пекарнях для приготування різноманітних за рецептурою хлібобулочних виробів.

 

Сухі інстантних дріжджі виділяються зручністю в зберіганні і легкістю у використанні.

 

Дозування інстантних дріжджів залежить від технології приготування тіста, рецептури його приготування технічного оснащення підприємства, якості сировини та умов виробництва.

Для високорецептурних булочних виробів:

-     витрати дріжджів сухих складають 0,7 - 1,0%.

 

При проведенні замісу дріжджі вносяться безповередньо до борошнав сухому вигляді.

 

Примітки:

• при використанні покращувачів борошна витрати дріжджів зменшуються.

• наведені витрати сушених дріжджів є орієнтовними і можуть змінюватись залежно від умов конкретного виробництва та сировини, яка використовується.

 

Дріжджі сухі виготовлються у фасуваннях: 12 гр., 100 гр. та 1 кг.

 

Повернутись до асортименту