jakist_4.jpg

Якість продукції

Дріжджовий завод компанії збудовано на території з унікальним мікрокліматом, адже вирощування дріжджів, живої культури, вимагає спеціального природного середовища: важливими є насиченість повітря киснем, якість води та повітряний обмін. Це чудово розуміли австрійські технологи та інженери на початку 20 століття. Саме тому завод розташований на околиці Львова, на території з артезіанською водою, з врахуванням рози вітрів і впливу повітря, що приходить із карпатського регіону. Це сприяє циркуляції чистого повітря. Підприємство оточене лісопарковою зоною.

 

Не лише добрий мікроклімат зумовлює успішний процес виробництва. Якість дріжджів залежить як від штаму дріжджової клітини, так і від сировини, умов та технології виробництва і, звичайно ж, від професіоналізму, відповідальності персоналу.

 

«Компанія Ензим» - перша українська компанія серед  виробників дріжджів, що впровадила систему  управління безпечністю харчових продуктів  згідно з міжнародним стандартом ІSO 22000 і успішно пройшла сертифікацію.

 

«Компанія Ензим» проводить підготовчі роботи з впровадження системи екологічного менеджменту на підприємстві у відповідності з міжнародним стандартом ISO 14001.

 

Контроль показників якості продукції компанії забезпечують висококваліфіковані спеціалісти лабораторії, використовуючи новітні контрольно-вимірювальні засоби та передові методи контролю.

 

Вся вхідна сировина підлягає лабораторному контролю щодо відповідності вимогам нормативних документів, та супроводжується: висновком санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікатом якості, сертифікатом відповідності, які гарантують її безпечність і якість.

 

Вода і повітря проходять триступеневу очистку. Здійснюється контроль мікробіологічної чистоти води, повітря, обладнання, сировини на відповідність їх вимогам санітарного законодавства.

 

Показники якості та безпечності визначаються в кожній партії готової продукції, випробовуються технологічні властивості дріжджів при випіканні хлібобулочних виробів. Промисловий штам пекарських дріжджів, який використовує «Компанія Ензим» на виробництві, виділено за допомогою традиційних мікробіологічних підходів. Він не містить алергенів і не є генетично модифікованим.

 

Продукція компанії конкурентноспроможна на зовнішньому  ринку та відповідає вимогам міжнародних стандартів.