pampuhy.jpgpyrih jabluch.jpgrecept01.jpghlib karpat.jpg

Рецепти

Дріжджі – це душа хліба, адже саме вони створюють справжній смак та аромат. 

Саме тому дріжджі – обов’язковий рецептурний інгредієнт для виготовлення хлібобулочних виробів.

 

Невід`ємною стороною щоденного столу є різноманітна випічка. І це зрозуміло, адже для нашого народу хліб споконвіку був символом добрих намірів, добробуту, а українські господині завжди славились вмінням творити чудові хлібні вироби.

 

«Львівські дріжджі» дають можливість експериментувати і тішити Вашу сім`ю завжди свіжою, запашною і смачною випічкою.

Творіть, насолоджуйтесь плодами Ваших талановитих рук – і будьте з нами!

 

 

                  recept_1.jpg recept_5.jpg recept_6.jpg 

                  recept_3.jpg recept_4.jpg recept_7.jpg

 

 

Рогалики

Тісто: 800 г (5 скл.) борошна пшеничного в/г, 42 г львівських дріжджів («Формула 42»), 300 г (1,5 скл.) молока, 1 ч. л. солі, 100-120 г цукру, 100 г маргарину, 3 яйця, 1 пакет ванільного цукру, 1 яйце для змащування, цукрова пудра...

 

Пиріжки

Тісто: 700 г борошна пшеничного в/г, 42 г львівських пресованих дріжджів («Формула 42»), 300 г (1,5 скл.) молока, 1 ч. л. солі, 150 г цукру, ½ пачки маргарину, 50 г масла, 3 яйця, 1 пакет ванільного цукру, 1 яйце для змащування...

 

Фокачча

1 кг пшеничного борошна в/г, 100 г львівських пресованих дріжджів, 6-7 помідорів середньої величини, 100 г оливкової олії, 400 г маслин, 2 ч. л. цукру, 1,5 ч. л. солі, 1 ч. л. перцю меленого, 300 г води, 50 г маргарину, 100-150 г твердого сиру, 5-6 зубців часнику, суміш ароматних трав...

 

Пиріг з картоплею та цибулею

Тісто: 4 скл. борошна пшеничного в/г, 1 ч. л. цукру, 0,5 ч. л. солі, 0,5 скл. олії (або 50 г маргарину), 21 г (половину пачки) дріжджів „Формула 42”, 1 жовток, 1,5 скл. води або молока...

 

Грибні трикутнички

1 кг борошна в/г, 42 г львівських дріжджів ("Формула 42”) або 12 г (1 пакет) львівських сушених, 80 г сушених мелених грибів (краще білих), 420 г води, 2 яйця, 8 зубчиків часнику, 2 ч. л. солі, 4 ч. л. цукру, 50 г маргарину...

 

Хліб гречаний

500 г борошна пшеничного в/г, 90-100 г гречаного борошна, 21 г львівських дріжджів "Формула 42" (половину пачки), 450 мл води, 2 ст. л. олії, 1,5 ч. л. солі, 2,5 ч. л. цукру, 50 г посічених грецьких горіхів...

 

Кекс мармуровий

Тісто: 1 кг борошна в/г, 35 г львівських дріжджів "Екстра“, 1 чайна ложка солі, 150-170 г цукру, 200 г масла, 1 пакет (10 г) ванільного цукру, 3 столові ложки коньяку, 3 яйця, 1 чайна ложка лимонної цедри, 280-300 г молока...

 

Булочки слоїсті

Тісто: 700-750 г борошна, 35-40 г львівських дріжджів пресованих або 1 пакетик (12 г) сушених дріжджів, 1 чайна ложка солі, 1 столова ложка цукру, 1,5 склянки молока, 2 яйця, 3 столових ложки сметани 150 г вершкового масла для прослоювання, сіль, тмин або цукрова пудра для посипання...

 

Булочки з начинкою

Тісто: 700 г борошна, 30-35 г львівських дріжджів пресованих або 1 пакетик (12 г) сушених дріжджів, 1/2 чайної ложки солі, 1/2 склянки цукру, 125 г маргарину, 1 склянка молока, 4 яйця...

 

Паска Львівська

Тісто: 7 скл. борошна, 70 г. львівських дріжджів пресованих, 1 ч. л. солі, 2 скл. молока, 8-10 яєць, 250 г цукру, 250 г. масла, 1 пакетик ванільного цукру, 50г. коньяку, шкірки лимона і апельсина...

 

Паска шафранова

Тісто: 1200 г борошна в/г, 84 г (2 пач.) львівські дріжджі «Формула 42», 1,5 скл. молока, 1 ч. л. солі, 300 г масла (маргарин), 10 яєць, 1 скл. цукру, 1 ч. л. шафрану, 0,5 шт. горіха мускатного, 4 ст. л. (100 г) родзинок, 4 ст. л. (100 г) кураги січеної, 4 ст. л. (50 мл) коньяку...

 

Бабусина паска

Тісто: 1 кг борошна в/г, 1 пачка дріжджів «Формула 42», 300 мл молока, 100 г масла, 200 г цукор, 6  жовтків, 4 білки, 1 ч. л. солі, 200 г родзинок, ½ ч. л. кардамону меленого...

 

Паска ромова

Тісто: 1 кг борошна, 60 г львівських дріжджів пресованих, 1/2 ч. л. солі, 200 г масла або маргарину, 200 г цукру, 10 жовтків, 200 г родзинок, 2 склянки молока, 1 пакетик ванільного цукру (10 г), ромова есенція...

 

Паска традиційна

Тісто: 1 кг борошна в/г, 60 г львівських дріжджів пресованих, 2 скл. молока, 200 г цукру, 8 жовтків, 4 білки, 300 г масла або маргарину, 150-200 г родзинок, 1/2 ч. л. солі, 3 ст. л. коньяку, 1 пакетик ванільного цукру (10 г), цедра з лимона, цукрова пудра для посипання...

 

Паска з корицею

Розчина: 500 г борошна в/г, 1 пачка дріжджів «Формула 42», 2 скл. молока Тісто: 750 г борошна в/г, 0,5 пачки дріжджів «Формула 42», 1 ч. л. солі, 1 скл. молока, 200 г масла або маргарину, 6 яєць, 1,5 скл. цукру, 0,5 ч. л. кориці...