X_d_200.png

Об’єм хліба

Як досягнути більшого об’єму хліба?

 

Збільшити об’єм хліба можна за допомогою покращувачів якості борошна, які покращують водопоглинну здатність борошна, сприяють формуванню оптимальної структури тіста, пришвидшують процес бродіння.

Якщо Ви на виробництві використовуєте борошно з низьким вмістом клейковини, ми радимо застосувати ВІТАПАН Супер – це покращував на основі сухої клейковини.

Якщо кількість клейковини достатня – можна використати ВІТАПАН Класик для технологій з тривалим бродінням напівфабрикатів ( і опарних, і безопарних) або ВІТАПАН Інтенсив для прискорених методів приготування тіста. Але пам’ятайте, що для інтенсивних технологій дозування дріжджів також має бути більшим.

 

Повернутись до консультацій